Månadens erbjudande

Se till att stöldskyddsmärka din bil med SSF Bilrutemärkning. Nyckelbrickan är vår mest kända produkt som varje vecka hjälper cirka 100 personer att få tillbaka sina tappade nycklar.
Gå till kassan
Produktinformation

Med SSF Bilrutemärkning kan du märka både bilrutor och backspeglar, vilket ger ett extra bra stöldskydd. Varningsdekalerna som följer med märksatsen, sätter du på dina bilrutor.

Varje Nyckelbricka är personlig, med ett unikt nummer som registreras tillsammans med dina uppgifter. Skulle du tappa dina nycklar ökar chanserna att få tillbaka dem. Upphittaren lämnar in nycklarna, antingen till en polisstation eller genom att posta dem till oss. Så fort vi eller polisen fått in dina nycklar kontaktar vi dig. Dina uppgifter hanteras alltid med full sekretess.

Detaljerad produktinformation

Enkelt att använda

Märk dina bilrutor med bilens registreringsnummer – och få ett enkelt och effektivt stöldskydd. Märkta rutor avskräcker många biltjuvar, som inte vill få problem och kostnader med att byta bilens identitet.

Din märksats innehåller:

• 8 st. schabloner med bilens registreringsnummer
  • 2 varningsdekaler
  • Etsningsvätska
  • Pensel
  • Instruktioner om hur märkningen går till

Går det att märka rutorna utomhus i minusgrader?

Svar: Nej, det måste vara plusgrader för att märkningen ska fästa. Ett tips är att vintertid göra märkningen i ett garage eller i en "gör det själv-hall".

Kan jag välja att etsa bilens chassinummer istället för reg. nr?

Svar: Märkningen på schablonerna börjar alltid med ett S för Sverige. Efter det kan man stansa sex valfria siffror eller tecken, utom å, ä, ö.

Kan jag märka på plastglas eller på metall?

Svar: Nej, etsvätskan fungerar bara på glas.

Kan jag ångra märkningen och sudda ut den?

Svar: Nej, märkningen är permanent.

Detaljerad produktinformation

Kort om Nyckelbrickan

• Du sätter Nyckelbrickan på valfri nyckelknippa.
  • Upphittaren kan lägga nycklarna i valfri postlåda, som de är.
  • SSF betalar ut hittelön till upphittaren
  • Du väljer själv hur länge du vill vara kund. Vi har ingen uppsägningstid eller förseningsavgift.
  • När du abonnerar Nyckelbrickan stödjer du indirekt vårt brottsförebyggande arbete. Vårt överskott investeras i olika projekt med anknytning till säkerhet.

Hur lång tid tar det innan jag får mina nyckelbrickor?

Svar: Vårt mål är att du ska få dem inom en vecka.

Måste alla i familjen ha separata abonnemang eller kan man samla allt på en familjemedlem?

Svar: Det går jättebra att samla alla nyckelbrickor på ett abonnemang. Välj gärna vårt förmånliga familjepaket, så får du sex nyckelbrickor på en gång.

Jag har både nyckelbrickor och andra tjänster hos er, kan jag få allt på samma räkning?

Svar: Kontakta vår kundservice, så hjälper vi dig.

Vad händer om jag inte betalar mitt nyckelbricksabonnemang?

Svar: Om du väljer att inte betala avförs du ur vårt register och dina nyckelbrickor kopplas inte längre till dig som person. Vi skickar först ut en avi, därefter en påminnelse.

Hur gör jag om jag vill avsluta mitt nyckelbricksabonnemang?

Svar: Skicka tillbaka nyckelbrickorna i ett frankerat kuvert till:
SSF Stöldskyddsföreningen:
Kundservice, SSF Stöldskyddsföreningen
102 51 Stockholm

Du kan även kontakta oss på telefon 0771-773 773 eller skicka ett mail till info@stoldskyddsforeningen.se

Jag har tappat mina nycklar, måste jag göra någonting nu?

Svar: Nej, vi på SSF eller polisen kontaktar dig så fort vi har fått in dina nycklar.

Var kan jag se vilka uppgifter som ni har registrerade om mig?

Svar: Dina uppgifter finns på alla avier som vi skickar ut. Kontakta vår kundservice om du vill ha ett registerutdrag eller fyll i detta formulär.