Vi använder cookies för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig.

Säkerhetstips under Dansbandsveckan

Tips från SSF om vad som är bra att tänka på under din vistelse:

 1. Ha värdesaker runt halsen
  Värdesaker såsom kort, mobil och id-handlingar du har med dig bör du ha i en säkerhetsväska. Du kan hämta en gratis säkerhetsväska hos SSF i Grönlandsparken!
 2. Lås husvagnen med rätt lås
  Har du husvagn bör du låsa den med ett godkänt kulhandskelås eller hänglås och kätting i klass 3 för att förhindra att den kopplas till ett dragfordon. Läs mer
 3. Hälsa på grannen
  Ta kontakt med dina grannar på campingen så ni vet vem som bor var. Då kan ni hjälpas åt att hålla koll så att ingen obehörig går in i tältet/husvagnen.
 4. Lämna inte pass eller nycklar
  Tänk på att tält, husvagn, husbil eller personbil inte har något fullgott skydd för att du ska kunna förvara dina värdesaker där. Bär med dig dina värdesaker så är de betydligt säkrare.
 5. Var smart på sociala medier
  Skylta inte på sociala medier om att du nu kommer att vara bortrest. Lägg upp dina foton när du kommer hem istället. Läs mer om hur du skyddar din information på sociala medier.
 6. Anmäl om du ser något misstänkt
  Ser du något som verkar misstänkt - kontakta Dansbansveckans funktionärer.
-50 kr!

SSF DNA-märkning

Beställ SSF DNA-märkning, avskräck tjuven och öka chanserna att få tillbaka stulna värdesaker genom MärkDNA. Just nu 50 kr rabatt!

499 kr 449 kr / st
Mer info

SSF Spärrtjänst

SSF Spärrtjänst är det enklaste och mest effektiva sättet att spärra dina kort, id-handlingar och mobil/surfplatta. Ring ett enda samtal, vi svarar dygnet runt. 

Mer info

SSF Stöldskyddsregistret

Registrera upp till 100 av dina märkta eller omärkta värdesaker i SSF Stöldskyddsregister, "ditt digitala kassaskåp".  

Mer info