Produkten har lagts till i din varukorg.

Content Producer sökes till SSF Stöldskyydsföreningen

Är du den vi söker?

Vill du vara med och driva SSF:s digitala utveckling och skapa säljdrivande kampanjer? Vi söker dig som är kreativ, nyfiken och med goda kunskaper inom det digitala landskapet. Webben, sociala medier och e-mail marketing är givna kanaler i din vardag. Se till att få chansen att jobba med ett varumärke med hög kännedom och var med och skapa kampanjer för SSF:s produkter och tjänster som finansierar våra ideella verksamheter.

Arbetsbeskrivning

• Ansvara för planering och genomförande av e-mail marketing för målgrupper inom B2C och B2B.
  • Produktion av material och genomförande av digitala kampanjer med fokus på produkter/tjänster för målgrupper inom B2C och B2B i våra egna digitala kanaler samt i våra samarbetspartners kanaler.
  • Produktion och distribution av innehåll gällande text, bild och rörligt.
  • Löpande uppdateringar av hemsida och e-butik samt sociala medier.
  • Du skriver och anpassar texter till olika målgrupper och syften för våra tjänster och produkter.
  • Delta i att driva SSF:s digitala utveckling – befintliga kanaler och nya.

Din profil

• Du är resultatinriktad och din passion är digital marknadsföring.
  • Du är drivande och tycker det är roligt att arbeta med flera projekt samtidigt.
  • Du har en god organisationsförmåga, även under tidspress och i ett högt tempo.
  • Du är en formsäker person med en stark känsla för färg och form.
  • Du är en van skribent/copywriter och är duktig på att skriva säljande budskap.
  • Erfarenhet av att självständig planera och genomföra kampanjer.
  • Mycket god kännedom om digital marknadsföring och sociala medier.
  • Goda kunskaper i Adobe Creative Suite-programmen, CMS-verktyg där EPI-server är meriterande, E-mail marketing verktyg. Förståelse för Google Adwords och Analytics.
  • Du har en relevant utbildning eller motsvarande erfarenhet inom digital marknadsföring/ kommunikation.
  • 1-3 års erfarenhet av arbete med innehållsproduktion och distribution i digitala kanaler.

Om företaget
SSF Stöldskyddsföreningen är en ideell förening som arbetar för att skapa ett tryggare samhälle. I över 80 år har vi arbetat med oberoende säkerhetsrådgivning inom områdena bostad, fordon och identitet, samt råd om hur företag kan skydda sina stöldbegärliga tillgångar.
Läs mer på stoldskyddsforeningen.se

I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringsföretaget Inhouse. Ansök här.