Produkten har lagts till i din varukorg.

"Tillsammans kan vi stoppa det" är vinnare av Antivåldsstipendiet 2012

Över 40 bidrag lämnades in till Antivåldsstipendiet 2012 och sex bidrag nominerades till final.

Juryn för Antivåldsstipendiet, sammansatt av representanter från Peace & Love, Efterlyst och Stöldskyddsföreningen, beslutade att ge Antivåldsstipendiet 2012 till Didaktus Teoretiska Gymnasium i Stockholm och bidraget "Tillsammans kan vi stoppa det"

Juryns motivering

"Tillsammans kan vi stoppa det" har mycket god potential att nå ut med sitt antivåldsbudskap till målgruppen. Bidraget är en kreativ lösning som kommunicerar budskapet rakt och tydligt. Film och musik samspelar på ett positivt sätt och visar att världen kan förändras och att var och en kan göra skillnad genom att våga ta ställning mot våld.”

- Årets bidrag är överlag mycket bra och det är imponerande att se resultatet av det den kreativitet som deltagande skolor har visat. Valet av vinnare baserades på flera kriterier, främst potentialen att nå ut till ungdomarna med budskapet, säger Annika Brändström, vd på Svenska Stöldskyddsföreningen.