Produkten har lagts till i din varukorg.

SSF varnar för bedrägliga fakturor som skickats ut där Polisens och SSF Stöldskyddsföreningens emblem olovligen används.

Om du får en faktura om stöldmärkning av bilar/stöldförsäkring med både Polisens och SSF Stöldskyddsföreningens emblem är det med stor sannolikhet en bluff!

Vi har polisanmält utsändaren av fakturorna för bedrägeri och varumärkesbrott, men uppmanar våra läsare till vaksamhet och att kontakta vår kundservice vid osäkerhet om en fakturas äkthet.

Relaterat innehåll

Bluffakturor

Bluffakturor är precis vad de låter som – en bluff. Det kan ibland vara svårt att veta om fakturan du fått är falsk eller inte. Här kommer råd kring hur du kan hantera situationen.

ID-kapning

I vårt digitala samhälle är det viktigare än någonsin att vara mån om och jobba förebyggande mot id-kapning. Håll koll på dina id-handlingar och var noga med vem du ger känsliga uppgifter till.

Avsnitt 7: Bluffmail

Här kan du se avsnittet av Stoppa Tjuven 2.0 om bluffmail.

Avsnitt 9: ID-kapning

Här kan du se avsnittet av Stoppa Tjuven 2.0 om ID-kapning!