Produkten har lagts till i din varukorg.

Säkerhetstips – båt

• Se till att din båtklubb är med i Båtsamverkan. Det ger en trevligare och trivsammare närmiljö, med minskad vardagsbrottslighet.
  • Töm båten på värdefull utrustning när du lämnar den. All bygelmonterad utrustning, såsom GPS eller ekolod, måste plockas ur båten och förvaras på säkrare plats.
  • Vinterförvara utombordare separat inlåst. Du kan också låsa in hela båten om du har möjlighet.
  • Besök båten även under de perioder som båten inte används.
  • Förse motorn med startspärr, dold strömbrytare eller liknande.
  • Förse båten och/eller båtmotorn med sök och spårsystem, så blir den lättare att hitta. Kontrollera att systemet uppfyller kraven i normen SSF1073.
  • Packa båten så nära en planerad avresa som möjligt. Sov gärna i båten natten före resan - ett utmärkt sätt att skydda sig mot inbrott och stöld.

Säkerhet på semestern

Njut av resan fullt ut. Se till att skydda ditt hem mot inbrott när du är borta, och dig själv och dina värdesaker under själva resan. Läs igenom våra checklistor och ha en trevlig resa!

Hotspot-projekt i Näsbyviken 2015

Näsbyvikens båtsällskap i Täby var föremål för SSF Stöldskyddsföreningens hotspot-projekt som startade i april 2015. 500 märksatser med märk-DNA erbjöds till klubbens 750 medlemmar som fick pensla det på allt stöldbegärligt.

Avsnitt 4: Båtstölder

Här kan du se avsnittet av Stoppa Tjuven 2.0 om båtstölder!

SSF DNA-märkning

Avskräck tjuven och öka dina chanser att få tillbaka stulna värdesaker. Ta hjälp av den senaste tekniken och skydda dem på ett enkelt och effektivt sätt med SSF DNA-märkning!

Spärrtjänst & Stöldskyddsregistret

Nu kan du abonnera på våra tjänster SSF Spärrtjänst och SSF Stöldskyddsregistret i 1 år med 20% rabatt.

474 kr 379 kr / st

SSF Nyckelbricka

Nyckelbrickan har funnits i över 60 år och är en tydlig symbol för ett effektivt vardagsskydd. Med brickan på din nyckelknippa ökar du chanserna att få tillbaka dina borttappade nycklar.

SSF Bilrutemärkning

Du märker bilens rutor med ditt registreringsnummer – ett enkelt och effektivt stöldskydd. Märkta rutor avskräcker många biltjuvar.

369 kr / st