Produkten har lagts till i din varukorg.

Tips när du ska köpa begagnat

• Var noggrann när du köper en begagnad båt eller båtmotor. Skulle den vara stulen riskerar du att få återlämna den utan att få tillbaka köpeskillingen. Du kan inte längre hävda att du har köpt något i god tro.
  • Kontrollera med Larmtjänst eller polisen om båten finns med i registret över stulna båtar.

Häleri och god tro

En bra deal är inte alltid en bra deal. Se till att du har koll på vad som gäller när du fyndar på andrahandsmarknaden.

Hotspot-projekt i Näsbyviken 2015

Näsbyvikens båtsällskap i Täby var föremål för SSF Stöldskyddsföreningens hotspot-projekt som startade i april 2015. 500 märksatser med märk-DNA erbjöds till klubbens 750 medlemmar som fick pensla det på allt stöldbegärligt.

Avsnitt 4: Båtstölder

Här kan du se avsnittet av Stoppa Tjuven 2.0 om båtstölder!

SSF DNA-märkning

Avskräck tjuven och öka dina chanser att få tillbaka stulna värdesaker. Ta hjälp av den senaste tekniken och skydda dem på ett enkelt och effektivt sätt med SSF DNA-märkning!

Spärrtjänst & Stöldskyddsregistret

Nu kan du abonnera på våra tjänster SSF Spärrtjänst och SSF Stöldskyddsregistret i 1 år med 20% rabatt.

474 kr 379 kr / st

SSF Nyckelbricka

Nyckelbrickan har funnits i över 60 år och är en tydlig symbol för ett effektivt vardagsskydd. Med brickan på din nyckelknippa ökar du chanserna att få tillbaka dina borttappade nycklar.

SSF Bilrutemärkning

Du märker bilens rutor med ditt registreringsnummer – ett enkelt och effektivt stöldskydd. Märkta rutor avskräcker många biltjuvar.

369 kr / st