Vi använder cookies för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig.

Rattkrycka

Ett mekaniskt skydd som sätts över ratten. Den försvårar för tjuven att manövrera bilen och gör det därmed även svårare att stjäla bilen. Den förhindrar däremot inte stöld ur bilen. Rattkryckor finns att köpa på affärer som säljer biltillbehör, vissa större bensinmackar och försäkringsbolag.

Billarm

Ett elektroniskt skydd som indikerar att någon försöker att ta sig in i bilen eller ex. plocka av bildäcken. Ett billarm hindrar dock inte tjuven kör iväg med bilen. Det är bra att kombinera ett billarm med en elektronisk startspärr.

Startspärr/immobiliser

Ett elektroniskt skydd som gör det svårare för tjuven att köra iväg med bilen. Startspärren stänger ner ett antal olika funktioner. Den förhindrar dock inte att något stjäls ur bilen, och det är därför bra att kombinera startspärren med ett billarm.

-50 kr!

SSF DNA-märkning

Beställ SSF DNA-märkning, avskräck tjuven och öka chanserna att få tillbaka stulna värdesaker genom MärkDNA. Just nu 50 kr rabatt!

499 kr 449 kr / st
Mer info

SSF Spärrtjänst

SSF Spärrtjänst är det enklaste och mest effektiva sättet att spärra dina kort, id-handlingar och mobil/surfplatta. Ring ett enda samtal, vi svarar dygnet runt. 

Mer info

SSF Stöldskyddsregistret

Registrera upp till 100 av dina märkta eller omärkta värdesaker i SSF Stöldskyddsregister, "ditt digitala kassaskåp".  

Mer info