Vi använder cookies för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig.
Produkten har lagts till i din varukorg.

Rattkrycka

Ett mekaniskt skydd som sätts över ratten. Den försvårar för tjuven att manövrera bilen och gör det därmed även svårare att stjäla bilen. Den förhindrar däremot inte stöld ur bilen. Rattkryckor finns att köpa på affärer som säljer biltillbehör, vissa större bensinmackar och försäkringsbolag.

Billarm

Ett elektroniskt skydd som indikerar att någon försöker att ta sig in i bilen eller ex. plocka av bildäcken. Ett billarm hindrar dock inte tjuven kör iväg med bilen. Det är bra att kombinera ett billarm med en elektronisk startspärr.

Startspärr/immobiliser

Ett elektroniskt skydd som gör det svårare för tjuven att köra iväg med bilen. Startspärren stänger ner ett antal olika funktioner. Den förhindrar dock inte att något stjäls ur bilen, och det är därför bra att kombinera startspärren med ett billarm.

SSF DNA-märkning

Avskräck tjuven och öka dina chanser att få tillbaka stulna värdesaker. Ta hjälp av den senaste tekniken och skydda dem på ett enkelt och effektivt sätt med SSF DNA-märkning! 

Mer info
20 %

Spärrtjänst & Stöldskyddsregistret

Nu kan du abonnera på våra tjänster SSF Spärrtjänst och SSF Stöldskyddsregistret i 1 år med 20% rabatt.

474 kr 379 kr / st
Mer info

SSF Nyckelbricka

Nyckelbrickan har funnits i över 60 år och är en tydlig symbol för ett effektivt vardagsskydd. Med brickan på din nyckelknippa ökar du chanserna att få tillbaka dina borttappade nycklar.

Mer info

SSF Bilrutemärkning

Du märker bilens rutor med ditt registreringsnummer – ett enkelt och effektivt stöldskydd. Märkta rutor avskräcker många biltjuvar. 

369 kr / st
Mer info