Vi använder cookies för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig, vilket du accepterar om du fortsätter.

Veckans tips

Ska du ut och resa? Visst är det skönt att komma tillbaka till ett städat hem efter semestern. Men det är ingen bra idé att städa innan du reser. Det signalerar för tjuven att du inte är hemma.

SSF:s rådgivning

Vill du ha fler goda tips och tricks? Slå en pling eller prata med våra kloka rådgivare på chatten. Vi har kostnadsfri säkerhetsrådgivning för dig.
Hitta oss här

Tidigare avsnitt

Avsnitt 1: ID-kapning

Stoppa Tjuven är tillbaka med en ny säsong! Denna gång är det programledaren Jonas Leksells tur att testa på livet som tjuv. Till hjälp har han IT-experten David Jacoby och fd kriminella Anders Adali som hjälp. I detta avsnitt tacklas ämnet ID-kapning.

Mer info

Avsnitt 2: Båtstölder

Stoppa Tjuven är tillbaka med en ny säsong! Denna gång är det programledaren Jonas Leksells tur att testa på livet som tjuv. Till hjälp har han IT-experten David Jacoby och fd kriminella Anders Adali som hjälp. I detta avsnitt tacklas ämnet båtstölder.

Mer info

Avsnitt 3: Cykelstölder

Stoppa Tjuven är tillbaka med en ny säsong! Denna gång är det programledaren Jonas Leksells tur att testa på livet som tjuv. Till hjälp har han IT-experten David Jacoby och fd kriminella Anders Adali som hjälp. I detta avsnitt tacklas ämnet cykelstölder.

Mer info

Stoppa Tjuven 57 fel och rätt

Hur vet inbrottstjuven att du är på semester och vilket cykellås skyddar din cykel sämst? Lär dig knepen för en säkrare vardag!

Mer info

Följ oss på Facebook

Följ SSF Stöldskyddsföreningen på Facebook för uppdateringar, tips och råd!

Mer info
Stöd vår ideella verksamhet genom att köpa våra produkter

Läs vårt senaste pressmeddelande

Varannan cykelägare har någon gång blivit av med sin cykel!
Läs här